sâmbătă, 26 decembrie 2020

Celor mai dorite genti de lux si sfaturi din culise


Top 3 modele mereu in trend

Femeile au multe pasiuni, unele mai mult sau mai putin costisitoare.  Printre acestea se numara, bineinteles, pantofii si gentile. Ce femeie nu viseaza la una sau mai multe posete semnate de designeri faimosi in propria-i garderoba? Ele trebuie sa fie mereu pregatite pentru ocaziile speciale si sunt constiente ca un asemenea exemplar atrage toate privirile si poate scoate din anonimat orice tinuta.

Modele semnate de designeri consacrati precum Hermes, Louis Vuitton, Christian Dior, Fendi, Gucci, Chanel, Prada sunt cele care dau trendul si duc moda mai departe.

Fiecare geanta are la randul ei o poveste, iar multe dintre acestea sunt proiectate sau denumite dupa celebritati, cum ar fi Hermes Kelly – geanta pentru printesa Grace Kelly, Birkin Bag  – geanta pentru faimoasa actrita Jane Birkin. Nu multi stiau ca, Dior Lady Bag a fost initial numita Bag Constance, dar a fost redenumita dupa Printesa Diana, atunci cand aceasta a fost fotografiata purtand-o.

 Actrita si fashionista Carrie Bradshaw a facut geanta Fendi Baguette remarcata in celebrul serialul „Sex And The City” si mult dorita de femei chiar in ziua de astazi.

Va prezentam mai jos, un top 3 modele de genti de lux mereu in trend si pe care cu siguranta orice doamna si le-ar dori.

Chanel 2.55  – Numele gentii vine de la data si anul cand aceasta a fost conceputa: februarie 1955 si introdusa de catre Coco Chanel insasi, care a vrut o geanta chic pentru umeri, incomodata fiind de gentile normale de mana purtate in acea perioada. Modelul a fost usor reproiectat in 1983 de Karl Lagerfeld, care a adaugat clema CC deja iconica. Surprinzator de elegant si versatil acest model este probabil unul dintre cele mai faimoase din toata lumea.

2013-Hermes-Kelly-Bag1

Hermes Birkin – A fost creata in anul 1984 pentru actrita Jane Birkin care i-a divulgat executivului de la Hermes Jean-Louis Dumas, in timpul unei calatorii cu avionul, nemultumirea cu privire la gasirea unei geanti bune, din piele, de zi cu zi. Asa a aparut modelul Hermes Birkin, captusita cu piele de capra, acum realizata din mai multe tipuri de piele precum: vitel, strut, soparla si crocodil.

speedy

Louis Vuitton Speedy – Aparuta in 1930, Speedy este unul dintre cel mai bine vandut model. Geanta a fost creata in diferite stiluri si culori, de la grafitti pana la piele clasica, insa cel mai preferat model ramane cel acoperit cu forme geometrice si logo-ul LV. Speedy este un model versatil ce poate fi purtat atat casual cu jeansi si tricou cat si formal intr-o tinuta de seara.

O parte din modelele mai sus mentionate, si nu numai, le puteti gasi pe Online Bazar in stare foarte buna si preturi foarte atractive. De altfel, daca aveti o astfel de geanta si doriti sa o vindeti sau, de ce nu, sa o inlocuiti cu una noua din magazinul nostru, Online Bazar va garanteaza cel mai bun pret.

 

 

Niciun comentariu: