vineri, 10 aprilie 2015

Tranzactii cu metale pretioase - Idei de afaceri

Cumpar aur la cel mai bun pret al zilei.


cumparam aur.  Cumparam bijuterii de aur.Cumpar aur – in orice cantitate, cu plata pe loc, indiferent de calitatea obiectelor.
Pretul de cumparare al aurului este in functie de cotatia aurului la bursa.
Verificati pretul de cumparare aur,  afisat pe site. Sunati in prealabil la 0726.86.49.41 pentru a evita orice fel de neplacere.
Pretul gramului de aur poate creste sau poate sa scada in functie de cotatiile bursei, de calitate si de cantitate.
Cumparam orice obiect din aur: biijuterii aur, lingouri de aur, fragmente, monezi de aur, bijuterii rupte, dinti din aur…etc.
Fata de preturile din tabelul urmator, pot interveni modificari  in functie de cotatiile bursei din ziua respectiva si de cantitatea tranzactionata.

Oferim cel mai bun pret la cumparare aur.


pret gram aur
Preturile sunt informative si negociabile !!!

Cumparam orice tip de obiecte indiferent de stare ce contin aur:monezi, lanturi, bratari, coliere, inele, medalioane, brose, aur dentar, fragmente de bijuterii, cercei, lingouri si absolut orice alt obiect din aur.
Cumparam toate tipurile de aur indiferent de culoare: aur rosu, aur galben, aur alb.
Cumpar aur indiferent de karate: 8 karate, 10 karate, 12 karate, 14 karate, 18 karate, 22 karate, 24 karate. Daca aurul tau nu este marcat, echipa noastra va sta la dispozitie pentru identificarea tipului de aur cu cele mai sigure metode pentru a va asigura cel mai bun pret posibil.

Niciun comentariu: