miercuri, 12 septembrie 2012

Apartamente noi, cea mai buna varianta de locuit.


Ansamblul rezidential  Corvaris Residence 3  este  cel mai echilibrat proiect imobiliar dezvoltat in sudul Capitalei, mai exact in spatele statiei de metrou Dimitrie Leonida (IMGB), proiect ce dispune de o arhitectura deosebita si o functionalitate excelenta  fiind gandit in totalitate sa ofere locuinte spatioase si echilibrate celor care isi doresc un imobil confortabil situat foarte aproape de o statie de metrou sau de centrele comerciale din zona. Experienta acumulata in timp cu ansamblurile Corvaris Residence 1 respectiv Corvaris Residence 2, a facut ca proiectul si executia noului ansamblu sa conduca la ceea ce orice constructor isi doreste, si anume cel mai bun raport calitate-pret.
In cadrul ansamblului sunt disponibile spre vanzare garsoniere simple, garsoniere duble si  apartamente cu 2 camere ce dispun de:
suprafete interioare generoase - decomandate
compartimentare  echilibrata
finisaje excelente
bucatarii separate (inchise)
centrala proprie apartament
contorizare separata
numeroase spatii de depozitare
balcoane mari gen terasa lift
loc de parcare propriu. 

Amplasamentul excelent al  imobilului si compartimentarea interioara extrem de ingenioasa a spatiilor locative sunt doua criterii foarte importante, care au stat la baza acestui proiect, iar preturile practicate precum si nivelul de finisare interioara, foarte bun, aduc un plus de valoare acestui proiect si il plaseaza pe locurile fruntase in topul ansamblurilor rezidentiale din Bucuresti. Apartamentele  se vand complet finisate, bransate la toate utilitatile orasului (Apa Nova Bucuresti, Enel, Distrigaz), dispun de contorizare separata , intr-un cuvant “la cheie” si dispun de: centrala proprie si calorifere, usi interior, tamplarie pvc cu geam termopan,  gresie, faianta si parchet import, obiecte sanitare in baie, si au inclus in pret  tva –ul de 5 %. Avand zidarie din caramida porotherm si izolatie de polistiren de 10 cm. precum si tamplarie termopan cu 5 camere tip Rehau, apartamentele Corvaris Residence 3 se incadreaza la clasa A de energie, ceea ce duce la reduceri considerabile ale costurilor cu incalzirea pe timp de iarna. Puteti  sa interveniti  asupra modului in care se finiseaza apartamentul  ales de dvs., sa-l personalizati dupa propriul gust avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste  gresia, faianta, parchetul, usile  interioare, daca rezervarea apartamentului se face din timp.






Un comentariu:

Sorina spunea...

Care sunr preturile acestor apartamente? Va multumesc!