sâmbătă, 26 decembrie 2020

Celor mai dorite genti de lux si sfaturi din culise


Top 3 modele mereu in trend

Femeile au multe pasiuni, unele mai mult sau mai putin costisitoare.  Printre acestea se numara, bineinteles, pantofii si gentile. Ce femeie nu viseaza la una sau mai multe posete semnate de designeri faimosi in propria-i garderoba? Ele trebuie sa fie mereu pregatite pentru ocaziile speciale si sunt constiente ca un asemenea exemplar atrage toate privirile si poate scoate din anonimat orice tinuta.

Modele semnate de designeri consacrati precum Hermes, Louis Vuitton, Christian Dior, Fendi, Gucci, Chanel, Prada sunt cele care dau trendul si duc moda mai departe.

Genti de lux sau genti de firma, ce trebuie sa cunosti despre ele

 

Genti de lux sau genti de firma? Ce aleg cand vreau sa cumpar o geanta din piele care sa arate bine si dupa 10 ani?


Gentile de lux din piele naturala sunt accesoriile cele mai ravnite de doamnele de toate varstele, fiind simbolul statutului social, al prestigiului si rafinamentului. Orice doamna isi doreste in secret sa detina in garderoba cel putin o geanta de lux, realizata de designeri si case de moda celebre cum ar fi Balenciaga, Gucci, Chanel, Louis Vuitton, sau Michael Kors, David Jones, Armani, Chloe, Dolce Gabbana, Fendi, Ives Saint Laurent. pentru a-si exprima personalitatea si a fi in centrul atentiei. 

Totusi, aceste genti de lux sau genti designer sunt insotite de preturi prohibitive si prin urmare nu toate doamnele isi pot permite sa le cumpere.

 

Toate aceste genti de lux sunt realizate din piele naturala de calitate, pot dura o viata, si mai mult, au un design unic, imposibil de replicat, accesorizat cu elemente deosebite cum ar fi aur, argint, cristale, etc. Atunci cand porti o geanta Chanel vei atrage mai mult atentia, vei fi inconjurata de admiratori si vei fi in centrul atentiei, exact ceea ce isi doreste orice femeie cu un stil sofisticat si o personalitate puternica.