joi, 21 februarie 2019

Alcalinizarea organismului principala arma impotriva bolilor!

Stiai ca intr-un organism preponderent alcalin starea de boala nu poate, efectiv, exista? Stiai ca intr-un mediu alcalin virusii, bacteriile si ciupercile nu se pot reproduce si nici macar supravietui? Si, cel mai important din toate, stiai ca intr-un corp alcalinizat este imposibil sa apara celula canceroasa?
Acestea sunt doar cateva dintre concluziile unor mari oameni de stiinta cu privire la alcalinizare, precum este si  Dr. Otto Heinrich Warburg, castigator al Premiului Nobel pentru Medicina.


Omul contemporan este dominat, din pacate, in marea majoritate, de o stare de aciditate a organismului, cauzata, in primul rand, de o alimentatie defectuoasa. Astfel, in loc sa consume 80% alimente alcaline si doar 20% alimente acide, cei mai multi oameni procedeaza exact invers, hrana lor fiind intr-o proportie covarsitoare acida.
Printre principalele surse de aciditate pentru organism reamintim proteina animala, in special lactatele si carnea rosie, zaharul rafinat, organismele modificate genetic (cu precadere graul, porumbul si soia), cerealele care contin gluten, sarea iodata, grasimile hidrogenate si partial hidrogenate, alcoolul, bauturile carbogazoase, precum si o mare parte din alimentele procesate.
Fara a sta prea mult sa analizam situatia, se poate observa usor ca mare parte dintre aceste alimente reprezinta o parte importanta din hrana noastra zilnica. Astfel, daca eliminam factorii pshiho-somatici, una dintre principalele cauze ale bolilor in zilele noastre este stilul gresit de alimentatie si introducerea unui procent cat mai mic de hrana vie, nepreparata termic sau neprocesata in dieta noastra de zi cu zi.

Iata si o serie de sfaturi practice pentru o alcalinizare rapida a organismului:

marți, 12 februarie 2019

Sfaturi pentru a alege încălţămintea


Nici prea mici, nici prea mari... aşa trebuie să fie perechea de pantofi potrivită, astfel încât să te simţi confortabil şi să eviţi problemele de sănătate. Dacă alegi încălţăminte nepotrivită rişti să te alegi cu o serie de probleme de sănătate. Iată câteva sfaturi ca să alegi încălţămintea potrivită!



 In primul rand gaseste un producator de incaltaminte dama cu care sa te potrivesti atat din punct de vedere al design-ului cat si al calitatii materialelor si al calapodului. Nu intotdeauna ne potrivim cu orice producator de incaltaminte.
Gasiti apoi magazinul de incaltaminte fie el online sau fizic, daca producatorul nu are magazinul propriu de prezentare.