miercuri, 15 august 2018

Ce se vinde cel mai bine online in 2018 ?

Conform unui studiu realizat de către GPeC și iSense Solutions, 53% dintre românii cu access la internet, adică aproape 6 milioane de utilizatori, au realizat în ultimul an cumpărături online cel puțin o dată pe lună, cu o creștere de 9% față de aceeași perioadă din 2016-2017.



De asemenea, în ultimele 12 luni cumpărăturile online au devenit mai populare pentru categorii noi de clienţi, cea  mai mare creştere, de la 36% la 51%, fiind înregistrată pentru segmentul de vârstă de 45-54 ani. O creştere importantă se vede şi în categoria de vârstă între 35-44 ani, de la 51 la 58%, în timp ce pentru utilizatorii cu vârsta între 18-34 ani datele s-au păstrat la acelaşi nivel ca în perioada 2016-2017. 

Cu toate acestea, deşi apetitul românilor ce optează pentru a face cumpărături online a crescut, în medie aceştia apelează tot la un magazin online cu care sunt obişnuiţi. Astfel, ca şi în perioada 2016-2017 românii au vizitat în medie câte 9 magazine, cu o frecvenţă de 3-4 ori pe săptămână. 
Principalele motive ale achiziţiilior online rămân aceleaşi, printre ele numărându-se timpul redus, posibilitatea de a compara preţurile de la diferite magazine şi o varietate tot mai mare a produselor pe care le pot comanda din mediul online. 

Pentru cei ce nu sunt încă adepţii cumpărăturilor online, conform cercetării realizate de GPeC şi iSense Solutions, 65% dintre respondenţii studiului au menţionat că nu au încredere în faptul că produsele prezentate pe site-uri corespund, de fapt, realităţii. 58% dintre români aleg să facă cumpărături din magazinele fizice pentru a putea alege şi testa pe loc produsele pe care şi le doresc, iar 46% dintre respondenţi se tem de o eventuală fraudă atunci când fac cumpărături online. 

joi, 9 august 2018

Sarea anticancerigena - SECRETUL ANTICANCEROS - sarea din sange

Prof. univ. dr. Ioan-Bradu Iamandescu: Sarea din sânge!!! SECRETUL ANTICANCEROS – TAINA MEDICALA!


O taina tinuta cu mari eforturi și multi bani departe de urechile si ochii „prostimii”.
Lipsa sarii din sange!!
Imagini pentru sareaInteresant, dar LOGIC. Aceeasi problema cu tensiunea arteriala: inainte 130/80 era tensiune de aviator, acum este limita superioara a „normalului”. Sa aiba aceeasi justificare?
Va dezvaluim azi o taina tinuta cu mari eforturi si multi bani departe de urechile si ochii „prostimii”. Excesul de sare, zahar si grasimi, dauneaza grav sanatatii !Asta da avertisment medical! Ceînseamna exces nu ne explica însa nimeni!!! La prima citire, exces înseamna prea mult, dar raportat la greutatea fiecaruia!!! Între copilul de 20 de kilograme si adultul de 80 sau 120 de kilograme… e o marja de eroare foarte mare, ca sa pronunti exces, sau sa recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi.
Între omul de la munte… care bea apa puternic magnetizata si aproape pura si cel de la șes sau de la oras care primesc apa cea mai infecta, cel de la munte va „dizolva” si elimina mult mai reped chimicalele!