duminică, 11 martie 2012

Cum să calculaţi pretul unui eveniment Catering


Dacă intenţionaţi să rulaţi o afacere de catering de succes, este important să ştii cum să calculaţi pretul unui eveniment  de catering corect. Pentru pretul unui eveniment de catering, trebuie să iei în considerare toate costurile de productie iar pretul final sa ramana totusi un preţ competitiv. În timp ce fiecare afacere de catering are propriile sale particularităţi şi, prin urmare, consideraţiile sale proprii de stabilire a preţurilor, există anumite constante în materie de preţuri pentru un eveniment de catering care se aplică în cele mai multe firme de catering.


Instrucţiuni

o  Calculaţi cheltuielile de regie de catering.
 Înainte de a începe să calculaţi pretul unui anumit eveniment de catering, este important de a calcula costurile totale de regie. Acestea includ costurile de echipament, transport, spatiu de inchiriere, utilitati si publicitate. Împărţiţi acest cost total la numărul de  evenimente  de catering anticipate pe lună. Asiguraţi-vă că include-ti aceste costuri in pret ori de câte ori aveti un eveniment de catering. 

o   Calculati pretul  bazandu-va pe costurile specifice evenimentului de catering.
 Apoi, veţi dori să calculaţi pretul dvs., pe baza costurilor asociate cu acest eveniment  specific de catering. Faceti o lista cu toate costurile, inclusiv costurile de produse alimentare, bunuri de unică folosinţă, salariile personalului şi utilităţi. Ar trebui să aproximezi  costul total al evenimentului, în avans, si pe masura ce obţineţi mai multă experienţă, acest cost se va apropia mai mult de costal real.

Este util acest blog ?

Sfatul Medicului

Inscrie-te acum la sfaturile medicului stomatolog.

Stomatologie Sector 3 Bucuresti

↑ Grab this Headline Animator