miercuri, 24 noiembrie 2010

Cum ne imbracam ?

video 
Sursa: Stirileprotv.ro si incaltaminte-imbracaminte.ro

In plina criza, multi romani se imbraca asa cum da Dumnezeu, pentru ca abia daca au bani de paine.

 O radiografie a societatii romanesti din perspectiva hainelor cu care oamenii ies in lume.
Cand ajungem in strainatate, la Paris sau la Milano, primul lucru care ne sare in ochi este felul in care se imbraca lumea. Cei mai multi se respecta si isi poarta hainele pe masura civilizatiei lor. Sunt relaxati. Stiu cat valoreaza ei ca oameni si ce spun hainele despre personalitatea lor.
Discoteca din Ciofrangeni este cea mai mare de pe Valea Argesului. Are gratar pentru mici si preturi accesibile la bautura. In fiecare simbata, dupa ora 23 se aduna toata suflarea tineretului sa se distreze. Majoritatea tinerilor au fost plecati in strainatate si s-au intors acasa, alungati de criza. Au adus cu ei gustul pentru moda, s-au intors cu ce li s-a parut mai bun si mai frumos.
Dar grosul discotecii este reprezentat de copii de scoala, cei mai multi dintre ei cu note foarte mici la invatatura sau repetenti. La capitolul educatie sunt chiar foarte dezbracati.
In cluburile din Bucuresti, lucrurile stau un pic diferit si la fel in esenta. Alta Marie, cu aceeasi palarie. Bani mai multi, tinute amestecate. Predomina golul la fete si camasa descheiata la baieti.


Stirileprotv.ro

Este util acest blog ?

Sfatul Medicului

Inscrie-te acum la sfaturile medicului stomatolog.

Stomatologie Sector 3 Bucuresti

↑ Grab this Headline Animator