vineri, 11 decembrie 2015

Sfaturi pentru un copil sanatos. Calirea copilului.

 metode-de-calire
Calirea bebelusului este un alt subiect controversat in randul mamicilor. De multe ori ni se intampla sa vedem pe strada sau intr-un parc copii imbracati total dierit. Unul aproape dezbracat, iar altul cu pantalonasi grosuti, bluza si caciulita atunci cand vremea este destul de calduta.


Gradina din bucatarie, idee buna pentru acasa !



Nano Gradina este o solutie de gradinarit care ii provoaca pe locuitorii din mediul urban sa-si rezerve un mic spatiu in bucataria lor, pentru a putea creste tavi de legume, ierburi si verdeata.

Creat de o echipa de proiectanti din cadrul diviziei de inginerie si constructie Hyundai si de firma sud-coreeana Gromo, conceptul de Nano-Bucatarie a fost materializat intr-o structura pe mai multe niveluri, special proiectata pentru a fi adaptata unui spatiu restrans, din bucatarie, relateaza Treehugger.com.


“Este o gradina de legume pentru bucataria apartamentului, care se bazeaza pe instalatii hidroponice, din care s-a eliminat orice concept legat de pesticide sau ingrasaminte. Nano-Gradina are un sistem de iluminat care favorizeaza cresterea plantelor. Alimentarea cu lumina, apa si substante nutritive este de asemenea controlabila, astfel ca utilizatorii pot decide viteza de crestere. “Sistemul” gradinii ii informeaza pe utilizatori cand trebuie sa furnizeze apa sau substante nutritive la plante. Un alt avantaj al Nano-Gradinii este efectul de purificare al aerului natural”.