miercuri, 5 februarie 2014

Ce porti de Ziua Indragostitilor (Valentine's Day) ?


Haine Dama
Fetelor, mai este putin si trebuie sa ne pregatim pentru Valentine’s day! <3 Indiferent ca preferati sa sarbatoriti ziua indragostitilor in 14 februarie sau in 24 de Dragobete, trebuie sa fiti pregatite sa petreceti o zi memorabila alaturi de persoana iubita. Este o zi perfecta sa sarbatorim dragostea, chiar daca ar trebui sa facem asta in fiecare zi alaturi de el, programul nostru incarcat isi spune cuvantul, asa ca trebuie sa profitam de orice moment care ne permite sa facem ceva deosebit.
Si da, trebuie sa ne gandim din timp la cadoul potrivit, la cum ne vom imbraca, la coafura, machiaj si mai ales unde vom petrece seara de Sfantul Valentin. Asa ca m-am gandit sa scriu articolul acesta din timp pentru ca mie mi s-a intamplat sa las totul pe ultima suta de metri si sa am parte de o seara frumoasa in compania lui (ca oricare alta seara) dar sa ii lipseasca acel ceva care sa faca momentul mai deosebit. Sau cel putin sa stiu ca m-am straduit.

Haine Dama Ieftine
Pulover Dama model T061
LOCATIA
In functie de bugetul disponibil pentru acest eveniment posibilitatile sunt multiple. Avand in vedere ca 14 februarie pica intr-o zi de vineri, poti sa-i faci o surpriza frumoasa si sa cumperi doua bilete de avion pentru Paris sau Viena, sau orice oras din Europa unde ti-a spus el ca ar vrea sa mearga, sau de ce nu, unde ai vrea tu sa mergi. Daca cauti din timp gasesti super oferte pe site-uri precum Kuponiada sau FunDeal la preturi accesibile. Sau poti face rezervari pentru un weekend la Sighisoara sau Predeal. Imagineaza-ti: plimbari romantice, farmecul unor locuri noi cu iz de poveste.
Nu ai timp si nici buget? Atunci fa rezervare la restaurantul vostru preferat, sau unde ati fost la prima intalnire, ori poate va doriti de mult sa mergeti in localul acela nou din oras, dar inca nu ati reusit. Acum e momentul! De asemenea poti sa il duci la un centru spa, va relaxati, beti sampanie in jacuzzi iar apoi luati cina in restaurantul centrului. Puteti chiar inchiria si o camera. Astfel, dimineata veti lua micul dejun impreuna intr-o lacatie noua, alta decat bucataria voastra :).
Sau poate va place sa mergeti la teatru sau opera. Cumpara bilete din timp pentru a prinde cele mai bune locuri si trimite-i costumul la curatat pentru a fi sigura ca totul este perfect in ziua in care va sarbatoriti dragostea. Sunt sigura ca te va rasplati cu un imens buchet de trandafiri pentru stradanie.
Daca sunteti un cuplu mai nonconformist, poti sa il surprinzi ducandu-l sa sariti cu parasuta, iar jos sa va astepte o sampanie si doua pahare cu picior. Faci tu cumva sa iasa bine!

Haine Dama Online
Colanti model. C-001
CUM NE IMBRACAM?
Mai jos aveti cateva propuneri pentru outfitul de Vday. Dar cel mai important este sa alegeti o tinuta in care sa va simtiti bine. Acea tinuta care stiti ca va evidentiaza cel mai bine formele, care va avantajeaza si care va face mai increzatoare. Fiti feminine fetelor! Aici vorbim despre acea seara romantica, perfecta alaturi de jumatatea voastra.

CADOUL.  Da, cadoul este foarte important. Nu trebuie sa fie scump, insa trebuie sa fie inspirat. Nu da banii pe tot felul de dulcegarii precum inimioare si cani cu inimioare si perne cu cani cu inimioare. Serios! Cumpara ceva cu semnificatie pentru voi sau ceva ce il va duce cu gandul la un anumit moment special din viata voastra de cuplu. Daca stii ca isi doreste ceva anume esti norocoasa pentru ca nu trebuie sa te stresezi prea mult. Sau poate e colectionar si gasesti ceva potrivit colectiei lui. Poti lua niste butoni mai interesanti sau un tablou futurist potrivit pentru biroul lui. Sau poate niste bilete la concertul lui preferat sau la un meci de baschet. Eu, de exemplu, as scrie o scrisoare in care i-as spune ce reprezinta pentru mine si i-as multumi pentru clipele frumoase pe care mi le-a daruit, promitandu-i alte clipe minunate. Obligatoriu scrisa de mana, cu stiloul si parfumata cu parfumul lui preferat din colectia mea. Si chiar daca locuim impreuna, as lasa postasul sa i-o inmaneze.