duminică, 28 octombrie 2012

10 Sfaturi pentru picioare sanatoase !

Incaltaminte si imbracaminte online
sursa: www.magazin.corvaris.ro
Picioarele noastre sunt probabil cele mai neglijate parti ale corpului. Picioarele iti ofera sprijin si absorb socurile primite, de exemplu, in momentul in care alergam. Fac asta cu ajutorul a 26 oase, 33 articulatii si aproximativ 100 ligamente. Nu ne gandim la sanatatea lor decat atunci cand observam ca este ceva in neregula iar atunci poate fi prea tarziu pentru a le salva in intregime. Am adunat 10 sfaturi simple care te vor ajuta sa-ti mentii picioarele sanatoase.

sâmbătă, 27 octombrie 2012

Sedentarism=boala?

Sursa: Scoala de Dans Groove Concept
Sedentarismul poate avea consecinte grave asupra organismului, atat din punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere psihic. Tocmai de aceea este foarte indicat sa facem miscare.
Exercitiul fizic, in functie de intensitatea si periodicitatea la care este practicat poate sa aduca organismului o serie de beneficii: reduce depozitele de grasime, creste puterea si eficienta inimii, scade colesterolul, poate reduce tensiunea arteriala crescuta, formarea cheagurilor de sange este putin probabila, creste rezistenta la stres,