marți, 17 august 2010

Cateva sfaturi culinare generale

Drojdia de bere se pastreaza mai mult timp in faina sau in sare marunta;

Glazura de deasupra tortului va fi neteda daca introduceti cutitul in apa clocotita si o neteziti;

Glazura cu care acoperiti tortul se coloreaza in rosu cu sfecla rosie, si in galben cu suc de portocale.

Pentru a verifica daca pepenele galben este copt se apasa capatul opus al vrejului. Daca pepenele nu este copt nu cedeaza la apasare;

Ciupercile uscate se spala in cateva ape, dupa care se lasa in apa calduta, pana ce revin la forma obisnuita. Aceasta apa se poate folosi la sos;

Toate mancarurile care au sos, se pun in cuptor la foc potrivit, in ultimele 20 de minute. Cand acestea capata o crusta deasupra, se inchide focul.

Daca salatele care se servesc la masa sunt pregatite din timp, nu se va pune sarea si otetul decat in momentul aducerii la masa, altefel salata se va inmuia.

Andivele nu vor mai fi amare daca in apa de fierbere adaugam o lingurita de zahar.

Este util acest blog ?

Sfatul Medicului

Inscrie-te acum la sfaturile medicului stomatolog.

Stomatologie Sector 3 Bucuresti

↑ Grab this Headline Animator